Ház építés kulcsrakész házak családi faház hétvégi ház AJÁNLATKÉRÉS ÉPÍTKEZÉSI MUNKÁRA HÁZÉPÍTÉS LAKÓHÁZAK ÜZLET HELYISÉGEK CSALÁDI HÁZ NYARALÓ SORHÁZ IKERHÁZ EGYÉB HÁZÉPÍTÉS KONTÉNER HÁZ LAKÓKOCSI TETŐ LAPOS TETŐ IDŐJÁRÁS BRICOSZTORE OBI.-Épitsen a bölcsek kövével SILKA YTONG Eladó telkek ingatlanok üzletek. HÁZ ÉPÍTÉS KULCSRAKÉSZ HÁZAK CSALÁDI FAHÁZAK LAKÓ KOCSI.: Családi házak és társasházak generálkivitelezése.

2011. május 3., kedd

Családi házak és társasházak generálkivitelezése.


SzaNaKa Kft. Porotherm téglaházak - családi házak tervezése és kivitelezése
Cím:
2112 Veresegyház

Szadai út 11. I/10.
Tel.:
06 20 / 220 3101

SZOLGÁLTATÁSOK

ÁRAINK

REFERENCIÁK

AKTUÁLIS ÉPÍTKEZÉSEK

KÉSZ HÁZAK

AJÁNLATKÉRÉS

IKERHÁZ PARTNERKERESŐ

CÉGISMERTETŐ

KAPCSOLAT

 My status

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Porotherm házak - Wienerberger Ytong KészHáz

 
 

Szolgáltatások

Családi házak és társasházak generálkivitelezése
Az energiaárak kiszámíthatatlan emelkedésével új irányt vett az építőipar. Az elmúlt években a téglaházak iránti kereslet mellett megjelent a fokozott hőszigetelésű és polisztirolházak iránti érdeklődés. Ezen korszerű építőanyagok szakszerű beépítésével megszüntethetők az energiapazarlás legfőbb okozói, a hőhidak. A tartós minőségi színvonal érdekében cégünk az új technológiákhoz szükséges gépekkel, szerszámokkal és folyamatosan képzett szakemberekkel mindig az élen járt.
 »

Tervezés, engedélyezés
Az egyedi építészeti terveket Scholtz Gábor okleveles építészmérnök által vezetett építészirodánk készíti, amely eddig több mint 200 családi házat tervezett országszerte.
 »

Belsőépítészet, lakberendezés
Belsőépítészeti szolgáltatásunkat Balaton Kataépítésztechnikus - lakberendező és Nagy Szilvialakberendező - dekoratőr tervezőpáros nyújtja, közel 10 év szakmai tapasztalattal. Javarészt családi házak, lakások berendezésével foglalkozunk, de munkáink között szerepelnek éttermek, irodák és üzlethelyiségek belsőépítészeti - lakberendezési tervei is.
 »

Kertépítés, tóépítés, kemenceépítés
A kertészkedés örömétől nem szeretnénk megfosztani Önt, ám ha nincs ideje megalkotni kertjét, segítünk ennek megvalósításában, a gyeptelepítéstől az öntözőrendszeren át egészen a tóépítésig.
 »

Medenceépítés
Tüzihorganyzott acél lemez, fali, fóliázott medence, melynek külső statikai vázát zsalukő biztosítja.

 »

Gépi földmunka, bontás
Teljeskörű bontás és elszállítás, akár bontási tervvel és engedélyezéssel.
 »

Hitelügyintézés
Az építési hitelek legnagyobb hátránya, hogy a banki értékbecslés nincs összhangban a valós készültségi fokkal. Ez jelentős gondot okozhat az építési és fizetési ütemezésben. ACashcontrol hitelközvetítő céggel kidolgoztunk egy olyan konstrukciót, melyben az építtetőnek nem kell törödnie ezzel és cégünk előfinanszírozza a soron következő banki folyósítást.
 »

 
Hozzáadás a kedvencekhezAjánlja az oldalt ismerősének!
Energiatakarékos fűtés radiátorral
2011-02-04
A közel ötven éves múltra visszatekintő belga JAGA cég ezúttal az energiatakarékosság terén alkotott újszerű megoldást.
Vélemények cégünkről
Dr. Deme Mária és Rikacsi Norbert
rikacsi_2_400_02
"... naponta kimentem az építkezésre mondhatom, hogy vannak még cégek akik elhivatottan, szakmai alázattal igyekeznek a maximumot nyújtani..."
ELADÓ INGATLANOK

Nincsenek megjegyzések: